Sam & Julia Prentenboekjesfestival

Na het succes van de solovoorstelling Het Muizenhuis: Sam & Julia op reis, presenteert Vanaf2 Producties Sam & Julia op het Prentenboekjesfestival in Kerkrade. In deze muzikale voorstelling nemen de twee liefste muizen Sam en Julia kinderen mee in het dagelijkse leven in Het Muizenhuis. Daar vind je alles wat je ook in de stad vindt; werkplaatsen, winkels, een fabriek en natuurlijk heel veel muizen! Sam en Julia ontmoeten er rare snuiters en vrije vogels. Ze snuffelen door hun eigen omgeving en ontdekken dat een avontuur in een klein hoekje zit!  

Prentenboekjesfestival

Het prentenboekjesfestival is een theaterfeest voor onze allerjongste theaterbezoekers en hun familie. Op dit festival ontmoeten de kinderen hun vriendjes uit de prentenboeken waaruit zij voorgelezen worden. Alsof dat niet spannend genoeg is, gaan ze ook nog op avontuur in de Prentenboekenstad. Daar valt ontzettend veel te zien. Auto’s, pleinen, stoplichten, grote gebouwen, maar als je nog wat beter kijkt: wat zie je dan? Is dat nou een deurtje naar een kabouterhuis? En zit daar soms een muizencafé onder dat putdeksel?

Over de makers

Vanaf2 produceert en programmeert al 20 jaar peutervoorstellingen en theaterfestivals voor de allerkleinsten. De muzikale voorstelling Sam & Julia wordt geregisseerd door Mark Haayema, bekend van De Grote Haay.