Romeo & Juliet

Een spectaculaire remake van Shakespeares beroemde verhaal over liefde, vriendschap en verraad met de smaak van Bollywood.

Een 13-koppige topcast van acteurs en dansers vertelt in deze gloednieuwe Romeo & Julia een spetterend verhaal over hopeloze liefde en onmogelijke keuzes. In dit wereldberoemde toneelstuk vol familievetes met de vibe van een dark rave party stuwt dans het verhaal steeds verder voort. Wat als je grote liefde een pad kiest dat jij niet kunt volgen. Kan je dan nog aan het noodlot ontsnappen en een eigen leven opbouwen?   

Het bekende verhaal in een nieuw universum

In de afgebroken stad Verona liggen de straten die ooit levendig waren, er nu verlaten en verwoest bij. De twee families Capuletti en Montague zijn op zoek naar een nieuwe balans, naar een leven dat past bij hun veranderende omgeving. Kunnen Romeo (Vanja Rukavina) en Julia (Soumaya Ahouaoui) ontsnappen aan hun verhaal en omgaan met de druk van de familie? Deze Romeo & Julia is geïnspireerd op de belangrijkste momenten uit Shakespeares meesterwerk maar speelt zich af in een eigentijds universum. En het zit vol met spectaculaire streetdance van ‘golden boy’ choreograaf Shailesh Bahoran van Illusionary Rockaz Company. Aanstormend auteurstalent Melissa Knollenburg schreef de tekst en de regie is van gerenommeerd regisseur Noël Fischer (Trojan Wars, QUEER PLANET).