Rock4 The Vocal Experience

Wereldhits als Killer Queen, Whole Lotta Love, Land Of Confusion en Insomnia worden gezongen door vier zangers met de stem als enige instrument. In een meeslepende zangervaring vol passie, kracht en humor trekt Rock4 in Theater Kerkrade alle registers open met knallende bas- en percussiesolo’s, prachtige samenzang en ontroerende interpretaties.  

Vocale rockband

Rock4 is een vocale rockband met een diepe bas en een percussionist van wereldklasse, een indrukwekkende leadzanger en een geweldige klassieke tenor. Stemkunstenaars van het allerhoogste niveau die samen de grenzen van zang, ritme en harmonieën oprekken en aanscherpen. In The Vocal Experience doen zij dat in een reis door de tijd. met nummers van onder andere Pink Floyd, Genesis en Queen, maar ook van Rag’n’Bone Man, Billie Eilish en Faithless.

Line-up

Rock4 bestaat uit vier zangers met een geheel eigen identiteit, stijl en achtergrond. Luc Devens (Nederland) is de dynamische leadzanger, Lucas Blommers (Nederland) de heldere klassieke tenor, Phillip Schröter (Oostenrijk)) de energieke percussionist/vocalist en Miklós Németh (Hongarije) de lage bas; hij zorgt voor de perfecte fundering van de groep. De vier reizen over de hele wereld met hun muziek, wonnen festivals én ontvingen een Amerikaanse CARA Award voor de beste pop/rock cover voor hun uitvoering van Uninvited van Alanis Morissette.