Prentenboekjesfestival: Coco kan het!

Hét leukste theaterfestival voor peuters.

Het Prentenboekjesfestival is het eerste grote theaterfeest na de zomervakantie voor onze jongste bezoekers. Op dit festival in Theater Kerkrade ontmoeten de peuters hun vriendjes uit de prentenboeken waaruit zij worden voorgelezen in twee leuke voorstellingen: Dikkie Dik & Ik en Coco kan het! Dit jaar zijn dat de dieren die dichtbij huis, in de tuin, op het balkon en gewoon voor onze neus leven: de kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat. 

Coco kan het!

Coco kan het, naar het geliefde boek van Loes Riphagen, neemt de kinderen mee naar het wel en wee in een vogelnestje. Want, Coco is een vogeltje, dat nog nooit heeft gevlogen. Dat wordt dus wel even spannend. Gelukkig weet mamma hoe ze Coco een duwtje in de rug moeten geven. En dan blijkt vliegen gewoon heel leuk te zijn. Vlieg je mee?

Feest in het theater

Voor en na de voorstelling is in de foyer is van alles te beleven. De kinderen mogen lekker actief meedoen, ze mogen ook kijken naar alles wat er gebeurt en genieten van heerlijk kindertheater.

Er zijn twee voorstellingen van Coco Kan Het! een om 14.30 uur en een om 15.30 uur.