Peter Corry & Friends The Showman is Coming

“This show is where burlesque, circus, Bollywood, cabaret and opera meet to create something special.” – The London Times

The Showman is Coming smelt de passie van Moulin Rouge, het spektakel van Barnum en de energie van The Greatest Showman samen in bruisend variété. Een spetterende avond met circusacts op hoogte, spectaculaire dans en prachtige zang onder leiding van spreekstalmeester Peter Corry.

De internationaal gerenommeerde zanger Peter Corry en zijn bonte circusgezelschap brengen met The Showman is Coming een energieke show naar Kerkrade. Circusacts die je in vervoering brengen komen samen met iconische liederen, waaronder Sweet Dreams, Babooshka, The Red Rose Cafe en The Show Must Go On.

Onstuimig circus

Terwijl de circusacts je in vervoering brengen, word je deelgenoot van de onuitgesproken liefde van een verlegen clown. Je ziet de strijd van de circusdirecteur die kampt met een dramatisch verlies. En je wordt verrast door de kracht van een vrouw die alle vooroordelen achter zich laat om haar dromen te vervullen. Natuurlijk ontbreekt ook de vrouw met de baard niet in dit onstuimige circus.