Peppa Pig Live! Peppa op avontuur

Knor, knor! Wat is dat nu? Het populaire, vrolijke varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes komen naar PLT met de spiksplinternieuwe familiemusical Peppa Pig Live! – Peppa op Avontuur. In deze vrolijke voorstelling beleven de kindjes samen met Peppa en haar vriendjes het allerleukste buitenavontuur! 

Het populaire varkentje Peppa, haar broertje George en haar vriendjes bereiden zich samen voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met klaargemaakte broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, gaan Peppa en haar vriendjes dolenthousiast op pad. Het wordt een geweldig avontuur, vol zang, dans, spelletjes en varkentjeshumor. En misschien komt Peppa nog een paar modderplassen tegen.

Interactief

Tijdens de voorstelling kan iedereen meezingen en -dansen met de leukste liedjes van Peppa Pig. Maar je mag ook lekker achterover zitten en genieten van kleurrijke decors en het prachtige poppenspel met nog mooiere en grotere poppen dan voorheen.

Feest in de foyer!

Vóór de voorstelling kunnen de kinderen in de foyer van het theater hun mooiste knutselwerkje versieren in de Peppa Pig-knutselhoek. Natuurlijk komt Peppa na de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met haar fans!