Parkstad In Gesprek Chaos in de Moestuin

Parkstad In Gesprek Chaos in de Moestuin

Film ”Onder het maaiveld” + nagesprek

Tuinieren doen we allen op een bepaalde eigen manier. Maar hoe kunnen we betere resultaten behalen door samen te werken met de natuur?
Als startpunt vertonen we deze avond de film Onder het maaiveld die de fascinerende wereld onder onze voeten vertoont, het leven in een gezonde bodem en zijn communicatie.
Hierop volgt een interactief gesprek met de gasten Jeroen Boss (regeneratieve landschapsvorming) en Simon Eurlings (bekend als moestuinfluencer De moestuinman op Instagram), over tuinen, moestuinen en bodem. Naar aanleiding van stellingen leidt Maarten Vodeb het goede gesprek met bezoekers, waardoor je na afloop vol nieuwe inzichten en ideeën naar huis gaat.

Tip!
Op dinsdag 25 juni bekijken we onze eigen bodemmonsters onder de microscoop als vervolg op de film Onder het maaiveld. Erbij zijn? Meld je dan hier aan!


Parkstad in Gesprek staat in het teken van de (moes)tuin. We kijken een film, gaan hierover in gesprek én bekijken eigen bodemmmonsters. Dit doen we allemaal samen met experts Jeroen Boss (regeneratieve landschapsvorming) en Simon Eurlings (bekend als moestuinfluencer De moestuinman op Instagram).