Openpodium @ HuB

Stap het podium op tijdens de Poëzieweek (25 t/m 31 januari 2024) in de HuB. Spoken word, dichten, rappen, stand-up comedy, sing a song, story-telling, cabaret of muziek. Het kan en mag allemaal. Wil jij jouw woorden laten vloeien, jouw stem laten klinken of je kunst en passie tonen? Doe dan mee!

Met Merlijn Huntjens en Drik Heffels

Ons open podium wordt gemodereerd door niemand minder dan Merlijn Huntjens en Drik Heffels (DichterbijDrik). Twee ervaren woordkunstenaars die de avond leiden en de acts aankondigen.

Vijf minuten glorie
Vijf minuten lang is het podium van jou. Of je nu een doorgewinterde performer bent of dit de eerste keer is dat je je talent deelt, iedereen is welkom. Jong en oud.

Praktisch

Het open podium is in de kleine gezellige MF-zaal in de HuB.Kerkrade. Hier kun je je kunsten delen, elkaar inspireren en gelijkgestemden ontmoeten.

Inloop is om 19.00 uur. Je drankje mag mee de zaal in. De optredens starten om 19:30 uur en duren tot 21.30 uur met om 20.30 uur een pauze. Na afloop is er nog een gezellige borrel aan de bar.

Wil je meedoen?

Laat ons weten of je erbij bent! Vul voor 24 januari het formulier in op de website.
Geef hierin aan wat je gaat doen, in welke taal en kort iets over jezelf. Microfoons, stageblock voor versterking en een piano zijn aanwezig.
Vol=vol.

Wil je gewoon komen kijken?
Leuk! Het Open Podium is gratis te bezoeken. Enthousiast publiek is welkom om de performers aan te moedigen! Wel graag vooraf aanmelden.

Tot dan!