Een Rits Te Ver

Harrie komt terug naar Kerkrade. En hoe! Dit dolkomische verhaal op camping de Wielewaal is volledig in een nieuw jasje gestoken. Een Rits Te Ver 2.0 is nóg sneller, nóg grappiger, nóg hysterischer en helemaal van deze tijd! Jon van Eerd laat zich als tekstschrijver én als regisseur met dit stuk van zijn beste en vooral vertrouwde kant zien. En u weet het; als er iemand de koning van de komedie is dan is hij het wel.  

Het verhaal

Iemand is met een duivels plan bezig de camping van Harrie Vermeulen zwart te maken. Daarom komt de inspectie van de gemeente de stand van zaken opnemen. Harrie en zijn dochter vrezen het ergste en zullen alles doen om de strenge inspecteur in de watten te leggen. Maar wie is nou eigenlijk die inspecteur? Is het de ordinaire schreeuwlelijk die vanuit haar tent de boel op stelten zet? Is het de man die zich voordoet als iemand die vogels bestudeert? Of is het toch de chagrijnige vrouw met haar clipbord. Wie het in ieder geval niet is, is de Russische domkop Igor. Hij is vooral verantwoordelijk voor het mislukken van alle plannen van Harrie. Als de inspectrice door toedoen van Harrie haar geheugen verliest en Harrie doet alsof zij zijn vrouw is, zijn de rapen pas echt gaar.

Fantastische cast

De voorstelling staat garant voor een kolderieke avond met een fantastische cast die meester is in het genre. In de regie van Jon van Eerd spelen onder anderen Marjolijn Touw, Margo Dames, Arie Cupé, Dick Cohen en Joey Schalker in de rol van Harrie Vermeulen.