Nieuw Amsterdams Klarinet Kwarter Klankstad Klassiek

Deze getalenteerde groep musici neemt u mee op een muzikale reis vol verrassingen en avontuur.

Laat u meevoeren door de sprankelende klanken van het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet terwijl zij het podium betreden. Ze openen met de opzwepende Cuban Overture van George Gershwin, in een arrangement van Henk Huizinga. Vervolgens worden de smaakpapillen geprikkeld met de Muzikale Smaakminiaturen van Guillermo Lago en Perry Goldstein, speciaal geschreven voor het NAKK.

De betovering gaat verder met meeslepende stukken uit Tchaikovsky’s geliefde balletten, waaronder De Kerstboom versieren uit de Notenkraker en Dance des petits cygnes uit het Zwanenmeer, prachtig gearrangeerd door Marijn van Prooijen en Jesse.

Geniet van een unieke compositie, Kwartet voor 4 klarinetten, geschreven door Генчо Генчев (Gencho Genchev), speciaal voor het NAKK. En laat uw muziekkennis testen tijdens de enerverende Top 2000 Quiz met stukken van verschillende componisten.

De avond wordt feestelijk afgesloten met delen uit Leonard Bernstein’s legendarische West Side Story, in een arrangement van H. Huizinga.

Mis deze unieke gelegenheid niet om het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet live te ervaren op Klankstad Klassiek. Bereid u voor op een avond vol muzikale verrassingen en onvergetelijke momenten!

Dit concert is onderdeel van het festival Klankstad Klassiek. Geniet van de concerten op Klankstad Klassiek voor slechts €5,- per stuk. En als u ze alle 4 tegelijkertijd aanschaft, ontvangt u zelfs 50% korting op de totaalprijs.