National Treasures MOSA Brass

MOSA Brass neemt ons tijdens het eerste Zondagochtend Klassiek-concert van het nieuwe seizoen met ontroerende en oorstrelende muziek mee op een muzikale wereldreis. Sluit uw ogen en laat u op National Treasures van o.a. Bernstein, Dukas, Sibelius, Borodin en Crespo meevoeren van Zuid-Amerika via New York naar Finland en de steppen van Centraal-Azië.

De National Tresures op het programma zijn o.a.:

Dukas: Fanfare La Peri
Sibelius: Finlandia
Crespo: Valse Peruano
Borodin: Polovtsian Dances
Bernstein: West Side Story

MOSA Brass

MOSA Brass is een koperkwintet bestaande uit professionele musici uit Nederlands en Belgisch-Limburg. Als MOSA Brass spelen zij zowel originele muziek voor koperkwintet, alsook interessante bewerkingen op een hoog niveau. Het kwintet bestaat uit:

Taco van Summeren (trompet)
Nick Thijssen (trompet)
Luc van den Hove (hoorn)
Luc Scholtes (trombone)
Luc Geraats (tuba)

Open Dag HuB. Kerkrade

Dit concert maakt deel uit van de Open Dag van HuB. Kerkrade. Op zondag 6 oktober vieren SMK Muziek & Dans, Bibliotheek Kerkrade en Theater Kerkrade samen een mooie start van het culturele seizoen 2024/2025. De deuren zijn geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Alle activiteiten zijn gratis. Wel s.v.p. een kaartje reserveren voor de voorstellingen en concerten. Dat kan via plt.nl of bij de balie in HuB. Kerkrade.