Muziek in de Tuin

Muziek in de Tuin met The Black Stars

De Botanische Tuin Kerkrade is een plantaardige schatkamer, een oase van rust en een geregistreerd (levend) museum. En buiten dat natuurschoon is er cultureel ook van alles te beleven. Letterlijk in het groen, als het weer het toelaat en dicht bij de natuur, bij slechtere weersomstandigheden. Met de ‘Muziek in de tuin’ concerten wordt de bezoeker uitgenodigd in de mooie tent in de tuin plaats te nemen en te komen genieten van prachtige klanken.

Op zaterdag 1 juni om 19.30 uur staat het concert van The Black Stars op de agenda. Een band in Zuid-Limburg die in 1961 werd opgericht en nog steeds rockend aanwezig is. Met nummers uit eind jaren ‘50, ‘60 en ‘70. Nostalgisch terugkijken naar die tijd, al swingend, schuifelend en rockend.

Na een aantal wisselingen binnen de band bestaat ze nu uit:

  • Paul van Loo (zang)
  • Jo Wanders (oprichter, rhythm gitaar en zang)
  • George Brauwers (sologitaar en zang)
  • Jan van der Plas (bas en zang)
  • Joop Stevens (drums en zang)

Kaarten voor het concert kunnen in de voorverkoop worden besteld door overmaking van € 10,00 per persoon op bankrekening NL96RABO0148454402 t.n.v. Botanische Tuin Kerkrade onder vermelding van Concert The Black Stars 1 juni 2024. Kaarten zijn ook te bestellen en af te halen tijdens de openingsuren van de Botanische tuin t/m 30 mei. Kaarten aan de avondkassa op zaterdag 1 juni kosten € 10,00 per persoon, maar dan is er geen garantie meer tot een zitplaats. Consumpties per bon.