Mijn Huis is Jouw Huis

De moeder van Pats woonde in haar eentje in een huisje bij de brug. Het was klein, maar groot genoeg. Toen werd ze verliefd op een man die van alles twee had. Twee oren en twee kinderen. “Mijn huis is jouw huis”, zei de moeder van Pats. Niet lang daarna werd Pats zelf geboren. En daar bleef het niet bij; steeds meer bewoners betrekken een kamertje in het huisje bij de brug.  

Wat maakt je huis je thuis?

Mijn huis is jouw huis is een voorstelling over een plek krijgen én innemen op deze wereld, je ruimte delen én omgaan met veranderingen. Klein Amsterdam Producties maakte deze fantasierijke en speelse voorstelling vol humor bij het prentenboek van de Kinderboekenweek 2023, geschreven door Yvonne Jagtenberg. Met Mijn huis is jouw huis beleven de kinderen het verhaal uit het prentenboek in het theater!

Klein Amsterdam Producties

Klein Amsterdam Producties ontwikkelt en produceert mooie, vrolijke en toegankelijke theaterproducties voor peuters, kleuters en jongste jeugd. Eerder maakten zij ook al voorstellingen op basis van het prentenboek van de Kinderboekenweek, waaronder André het Astronautje, Robbie & Roef, Dromer en Egalus.