Kluun Help ik heb een puber

Kluun’s bestseller Help, ik heb een puber! staat al twee jaar in de top 60 met meer dan 120.000 verkochte exemplaren. De podcast behoorde meteen tot de best beluisterde podcasts van Nederland. En nu komt hij met de show over “de gekste, onzekerste, aandoenlijkste wezens op deze aardbol” naar Kerkrade.  

De aandoenlijkste wezens op deze aardbol

In Help, ik heb een puber! neemt Kluun je aan de hand van zijn eigen puberteit én die van zijn kinderen mee langs alle obstakels die pubers onderweg tegenkomen. Je ontdekt waarom pubers hun bed niet uit kunnen komen. Waarom ze stinken en dat zelf niet doorhebben. Hij vertelt over hormonen, over puber- én ouderseks, over pubertaal, over drank & drugs en over de ontroerende onzekerheid van pubers van nu en toen.

Mededogen

De show is een feest, of misschien beter een hel van herkenning voor iedereen die thuis een puber, een pre-puber of een postpuber heeft. Of wie er zelf ooit eentje was. “Ik beloof je dat je na afloop veel meer mededogen hebt met de emotioneelste, gekste, levendigste, onzekerste, aandoenlijkste, roekelooste en redelooste wezens op deze aardbol”, aldus Kluun.