Kerstactie 'Een nieuw jaar, een nieuw verhaal'

Kerstactie ‘Een nieuw jaar, een nieuw verhaal’

In het vooruitzicht van het nieuwe jaar organiseert Bibliotheek Kerkrade e.o. de kerstactie ’een nieuw jaar, een nieuw verhaal’.  Inwoners van Kerkrade, Brunssum, Voerendaal en Simpelveld kunnen een eigen boek doorgeven aan een ander.  Na kerst kan iedereen gratis een feestelijk ingepakt boek ophalen.   

 

Achtergrond Een nieuw jaar, een nieuw verhaal 
De Bibliotheek gelooft in de kracht van verhalen en het delen ervan. Vooral in tijden waarin verbondenheid en inspiratie van groot belang zijn. In de Bibliotheek zijn duizenden verhalen en boeken te vinden. Het is een plek waar je leest voor je plezier, maar het is ook steeds meer een plek om elkaar te ontmoeten. Daarom: ontmoet eens een ander door een boek! 

 

Meedoen? 
Je kunt je boek afgeven bij de bibliotheekvestigingen in HuB., Eygelshoven, Brunssum, Voerendaal, Simpelveld en Bocholtz. Daar liggen ook kaartjes voor je klaar. Schrijf hier een persoonlijke wens of groet op voor de nieuwe eigenaar van jouw boek. Bijvoorbeeld over wat het boek voor je betekent of wat je de ontvanger toewenst.  

 

Inleveren kan t/m 20 december! 

De medewerkers en vrijwilligers van de Bibliotheek pakken het boek feestelijk in. Vanaf 27 december t/m 6 januari is iedereen welkom om gratis een boek op te komen halen. Voor jezelf of voor een ander.  

 

Kleine lettertjes  
Voor het inleveren van de boeken geldt dat deze in goede conditie zijn. Dit betekent heel en schoon. Je mag maximaal 2 boeken per persoon inleveren.