Kasper Schonewille Klankstad Klassiek

Betreed samen met ons de betoverende muzikale wereld van Kasper Schonewille op Klankstad Klassiek – het nieuwe zomerfestival in Kerkrade! Laat u meevoeren door de magie van deze Heerlense concertpianist, die gefascineerd is door het leven en werk van Felix Mendelssohn.

Samen met Kasper Schonewille stappen we bijna 200 jaar later in de voetsporen van Mendelssohn, op zijn reis door Schotland en Wales. We herbeleven de avonturen van de componist aan de hand van tekeningen, prachtige muziek en voordracht uit brieven.

Laat u onderdompelen in de betoverende klanken van de piano terwijl Kasper Schonewille de reis van Mendelssohn tot leven brengt. Samen ontdekken we de diepe emoties en inspiratie die deze muzikale meesterwerken hebben voortgebracht.

Wees erbij op dit betoverende festival en beleef samen met Kasper Schonewille de reis van Mendelssohn in al zijn pracht en praal!

Dit concert is onderdeel van het festival Klankstad Klassiek. Geniet van de concerten op Klankstad Klassiek voor slechts €5,- per stuk. En als u ze alle 4 tegelijkertijd aanschaft, ontvangt u zelfs 50% korting op de totaalprijs.