Jack Vinders Open Air

De Botanische Tuin Kerkrade is een plantaardige schatkamer, een oase van rust en een geregistreerd (levend) museum. En buiten dat natuurschoon is er cultureel ook van alles te beleven. Met de ‘Muziek in de tuin’ concerten wordt de bezoeker uitgenodigd in de mooie tent in de tuin plaats te nemen en te komen genieten van prachtige klanken.
Op zaterdag 13 juli van 19.30 tot 21.30 uur staat het concert van Jack Vinders gepland! Een concert met prachtige luisterliederen en ruime pauzes om ook de tuin te ontdekken en tijd voor een hapje en een drankje, kom dus vooral mee genieten!
Kaarten voor het concert kunnen worden gereserveerd door overmaking van € 10,00 per persoon op bankrekening NL96 RABO 0148454402 tnv Stichting Botanische Tuin Kerkrade onder vermelding van Open Air Jack Vinders 13 juli. De kaarten worden op naam geschreven en kunnen vanaf 18.45 uur afgehaald worden aan de ingang. Ook kunnen de kaarten in de voorverkoop gekocht worden in de tuin zelf en bij Jetten Mode, tijdens openingstijden.