ISH Dance Collective Rhythm & Flow

Muziek, hiphop, breaking en freestylen: elke discipline heeft zijn eigen cadans. In Rhythm & Flow laat choreograaf Marco Gerris disciplines samenvloeien en weer uiteengaan. Muzikanten, freerunners en hiphop dansers ontmoeten elkaar aan de randen van het podium. Zij storten zich vol overgave in elkaars flow. 

Wat gebeurt er als de ritmes van muziek, hiphop, breaking en freestylen samensmelten of juist met elkaar clashen? Een danser daagt een muzikant uit, ze voeren de beat op en voelen de adrenaline pompen. In een stroom van energie laten de performers zich in deze nieuwe show van ISH meevoeren door de beat. Zij spelen met licht en ruimte, bewegen met elkaar mee en komen tot een perfecte synergie, waardoor een nieuw ritme ontstaat.

Deze adembenemende show zorgt ervoor dat je continu op het puntje van je stoel zit. Voel je hartslag stijgen door spectaculaire choreografieën tegen een verticale muur. Powermoves op een doorzichtige vloer en opzwepende live muziek. Voel het ritme en geef je over aan het moment.

ISH Dance Collective

Choreograaf, artistiek leider en oprichter Marco Gerris vindt al meer dan twintig jaar met succes zijn weg buiten de gebaande paden. Geïnspireerd door de straatcultuur brengt ISH hiphop dans en urban sports naar het theater. Verenigd door het besef dat grenzen niet bestaan, maakt ISH dans van elementen die je niet meteen als dans zou bestempelen. Er ontstaat bewegingsvrijheid als je de kaders loslaat: de verbindende kracht van een open blik.
Zonder ritme geen flow.