HOKJE – WIRWAR Productie

Vier acrobaten met salto’s en kunst- en vliegwerk proberen uit hun hokjes te komen. In dit rebelse circustheater gaat alles dan ook anders dan je misschien gewend bent. 

In het circus staan de sterke jongens altijd onderaan en zweven de meisjes hoog in de lucht. Maar wat als dat nou eens omgekeerd is? In HOKJE willen de acrobaten niet alleen maar hun kunsten vertonen. De onderman wil laten zien dat hij meer is dan een bonk spieren, en het stille bovenmeisje wil ook wel eens lekker hard schreeuwen. Want, er zijn hokjes die je kan zien. Daar kan je in kruipen, en je kan er ook weer uit. Dat is anders bij onzichtbare hokjes.

WIRWAR laat kinderen kennismaken met wereld zonder onzichtbare hokjes. Waarin het stoerste kind uit de klas ook wel eens verdrietig of bang kan zijn. Of dat het kleinste en schattigste meisje uit de klas de baas is. Dan vindt niemand het gek als je ’s morgens alleen wilde dingen doet, en je ’s middags ineens een mooi prinsesje wilt zijn.

Brutaal circustheater

WIRWAR Producties maakt brutaal circustheater voor jong en oud, vol risico, dynamiek en humor. Dit gezelschap combineert circus met dans en bewegingstheater en geeft zo meer betekenis aan spectaculaire acrobatische toeren.

Creatieve workshop voor kinderen – Vrije Akademie Parkstad

Maak uw theaterbezoek compleet! Voorafgaand aan de voorstelling kunnen de kinderen voor €2,- deelnemen aan de creatieve workshop die wordt verzorgd door de Vrije Akademie Parkstad. De workshop begint 50 minuten voor aanvang van de voorstelling.