Het StreekTheater i.s.m. Het Volkstoneel Kerkrade Fusie…!?

Twee gemeenten, ergens in Limburg. Het fusiespook gaat ook aan Limburg niet voorbij en twee gemeenten sidderen en beven onder het ongewisse. Voor- en tegenstanders proberen elkaar te overtuigen van voor en nadelen. Bijzondere dingen gebeuren nu eenmaal onder bijzondere omstandigheden.

Het ultieme bewijs dat humor alles losmaakt wat vastzit

Raken Het StreekTheater en Stichting Volkstoneel Kerkrade politiek geëngageerd? Wordt op de bühnes van Parkstad nu ook al politiek bedreven? Geen van dit alles. Het StreekTheater en het Volkstoneel laten met dit stuk van eigen hand zien dat humor los maakt wat vastzit. De relativerende kracht van humor, een knipoog naar ons heden, maar met de belofte dat u zult genieten van de capriolen die deze beide gemeentes proberen uit te halen om elkaar te overtuigen. Hoe een enorme afstand plotseling dichtbij lijkt. Welk een intriges plots weer actueel worden?

Theater zoals u dat van beide toneelgezelschappen gewend bent. Vermakelijk, humoristisch en van hoge kwaliteit. Amusement van eigen bodem, over de eigen bodem, op de eigen bodem.