Het Kleine Theater

Er was eens een Molenaarsdochter die van stro goud moest spinnen. Maar wie kan dat? Dan moet je wel heel bijzonder zijn… Nou, er ís iemand die dat dus wel kan… maar niemand weet, niemand weet hoe hij heet. Alleen hij zelf weet dat. En zijn vriendjes natuurlijk, ook al is hij de enige die ze ziet. Met zijn vliegensvlugge dansvoetjes danst hij zichzelf door het leven.  

Iedereen is bijzonder

Met Repelsteeltie brengt Het Kleine Theater een muzikale familievoorstelling vol humor. Over liefde en aandacht. En over anders zijn dan normaal en dat dát juist heel bijzonder is. Want: Je bent op je allerleukst als je jezelf durft te zijn!

In de pers

“Het Kleine Theater probeert met warme, zorgeloze voorstellingen een beetje tegenwicht te bieden aan de flitsende, toffe, knallende wereld waar kinderen in deze digitale wereld moeilijk onderuit komen… Bij de zachtaardige ambitie van Het Kleine Theater past ook dat het einde van het sprookje van de gebroeders Grimm minder heftig is gemaakt.” – Theaterkrant

Het Kleine Theater

Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke. Samen maken ze al ruim 10 jaar theater met veel humor, mooie muziek en gekke personages. De voorstellingen zijn gebaseerd op oude verhalen, liedjes of bekende sprookjes, waar een heel eigen draai aan is gegeven. Zodat het niet eng is voor de kleinste bezoeker, maar ook zeker niet saai voor de oudste.