Fuse Klankstad Klassiek

Het virtuoze zestal van Fuse neemt u mee op een betoverende reis, waarbij ze een ongekende muzikale wereld creëren die uw stoutste verwachtingen overtreft.

Fuse heeft dat geheimzinnige “meer” waar de NRC naar verwijst – een onzichtbare verbinding die ontstaat wanneer ze samen muziek maken. Als Amsterdamse huisband van Podium Witteman hebben ze al jarenlang het publiek betoverd met hun unieke geluid. En nu staan ze klaar om ook u te betoveren tijdens Klankstad Klassiek.

Met hun ongewone bezetting van strijkkwartet met contrabas en percussie creëert Edison-winnaar Fuse een grenzeloze muzikale ervaring. In hun optredens ontdek je sporen van klassieke muziek, jazz, volksmuziek, minimal music en improvisaties. Elke keer dat Fuse het podium betreedt, ontstaat er iets unieks – een magisch moment dat u alleen live kunt ervaren.

Mis deze kans niet om de muzikale wereld van Fuse te verkennen. Koop nu uw tickets voor Klankstad Klassiek en laat u betoveren door de ongeëvenaarde klanken van dit sensationele ensemble. Wees erbij op dit buitengewone festival en laat u meevoeren door de onvoorstelbare wereld van Fuse!

Dit concert is onderdeel van het festival Klankstad Klassiek. Geniet van de concerten op Klankstad Klassiek voor slechts €5,- per stuk. En als u ze alle 4 tegelijkertijd aanschaft, ontvangt u zelfs 50% korting op de totaalprijs.