Dikkie Dik & Ik Prentenboekjesfestival

Het Prentenboekjesfestival is het eerste grote theaterfeest na de zomervakantie voor onze jongste bezoekers. Op dit festival in Theater Kerkrade ontmoeten de peuters hun vriendjes uit de prentenboeken waaruit zij worden voorgelezen in twee leuke voorstellingen: Dikkie Dik & Ik en Coco kan het! Dit jaar zijn dat de dieren die dichtbij huis, in de tuin, op het balkon en gewoon voor onze neus leven: de kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat. 

Dikkie Dik & Ik

Dikkie Dik is natuurlijk een kat! Zijn voorstelling speelt zich af ín een groot pop-up boek, waarin twee acteurs je met fysiek spel, veel slapstick en humor meenemen naar de wereld van Dikkie Dik. Daarin gebeuren dingen die voor katten heel normaal zijn. Zoals hangen in de gordijnen, overal een dutje doen en een heleboel andere dingen. Miauw!

Feest in het theater

Voor en na de voorstelling is in de foyer is van alles te beleven. De kinderen mogen lekker actief meedoen, ze mogen ook kijken naar alles wat er gebeurt en genieten van heerlijk kindertheater.