Fien & Teun Het Sinterklaasfeest

Het Sinterklaasfeest van Fien & Teun komt terug naar Kerkrade. In deze voorstelling krijgen Fien en Teun heel bijzonder bezoek: Sinterklaas komt langs op de boerderij! Samen met hun dierenvriendjes maken ze zich klaar voor de gezelligste periode van het jaar. 

Ze spelen Sinterklaas en Pietje, vullen schoenen met echte nepcadeaus en zingen, samen met de kinderen, de allerleukste Sinterklaasliedjes. Als ze er helemaal klaar voor zijn, begint het lange wachten. Maar wat als dat wachten ineens wel heel erg lang duurt? Zou Sinterklaas nog wel langskomen op de boerderij? Of is hij Fien en Teun dit jaar helemaal vergeten?

Een onvergetelijke ontmoeting

Fien & Teun zijn bekend van hun eigen Avonturenboerderij Molenwaard en de films Het Grote Dierenfeest en Fien & Teun gaan kamperen. Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich in de foyer vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’. Hier ontdekken ze spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. En natuurlijk komen Fien en Teun, Sinterklaas en Inpakpiet na afloop ook naar de foyer voor een foto en een meet & greet.