Bo Bazen De Verwachting

Het leven met een chronische ziekte is dikwijls een onzichtbare strijd. Bo Bazen gaat in gesprek met het publiek over haar docu ‘De Verwachting’. De Verwachting’ vertelt openhartig de verhalen van vier jonge vrouwen die nog een heel leven voor zich hebben.

Wat als je ziek wordt maar geen flauw idee hebt hoe het verder moet zodra je het ziekenhuis verlaat? Het leven gaat door. Je oude leven lijkt een vage droom te zijn en je ‘nieuwe’ leven is begonnen zonder dat iemand je hierop heeft voorbereid. Wat kun je verwachten nu alles anders is? Wat is de verwachting van de rest van je leven?

Herken je deze vragen en voelt het alsof je obstakel na obstakel tegenkomt? Weet dat je niet de enige bent of alleen. Toch is praten erover soms lastig. Terwijl gesprekken, begrip, erkenning en herkenning je kunnen helpen.

“De verwachting” is een gesprek waarbij je al je brandende vragen kunt en mag stellen. En je je hart kunt luchten. Ziek of gezond. We voeren samen het gesprek. Met jezelf, voor jezelf en met elkaar.

Alles mag op tafel en krijgt ruimte om de conversatie in gang te zetten. Met lotgenoten, familie, vrienden, experts, instanties, ‘mensen’ en de docu “De Verwachting”.

Schuif je ook aan?

Gratis. Wel graag vooraf aanmelden via info@bibliotheekkerkrade.nl of 045 763 0520.