Beer en de Honingboom

Beer droomt over een honingboom. Als hij wakker wordt gaat hij meteen op pad!

We openen het theaterseizoen in Kerkrade met de muzikale voorleesvoorstelling Beer en de Honingboom. Aan de hand van dit licht filosofische verhaal en prachtige prenten worden de kinderen meegenomen in het grote dilemma van Beer: moet hij op zoek gaan naar die heerlijke honingboom uit zijn droom? Of moet hij zijn vrienden helpen met al hun problemen?  

Lekker dansen, spelen en zingen

In Beer en de Honingboom is er volop gelegenheid om mee te zingen en te dansen met de liedjes die bij het prentenboek horen. En na (de goede) afloop krijgen de kinderen een leuke kleurplaat en een kijkdoos-knutselpakket mee naar huis.

Open Dag HuB. Kerkrade

Deze voorstelling maakt deel uit van de Open Dag van HuB.Kerkrade. Op zondag 6 oktober vieren SMK Muziek & Dans, Bibliotheek Kerkrade en Theater Kerkrade samen een mooie start van het culturele seizoen 2024/2025. De deuren zijn geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Alle activiteiten zijn gratis. Wel s.v.p. een kaartje reserveren voor de voorstellingen en concerten. Dat kan via plt.nl of bij de balie in HuB. Kerkrade.

Er zijn twee voorstellingen een om 11.00 uur en 13.00 uur.