Adventsmarkt in de Botanische Tuin

De Botanische Tuin Kerkrade is een plantaardige schatkamer, een oase van rust en een geregistreerd (levend) museum. En buiten dat natuurschoon is er ook van alles te beleven. De evenementencommissie heeft namelijk weer iets leuks voor haar bezoekers bedacht! In het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 december organiseren zij een kleinschalige Adventsmarkt in de wintertuin en het theehuis (gratis entree voor bezoekers).

Voor deze markt zijn we op zoek naar standhouders met natuurlijke producten in kerstsfeer zoals bijvoorbeeld mode- of woonaccessoires, eigengemaakte jam, glaswerk, gebak, chocolade, likeuren, kransen, kerststallen, de leukste kersversieringen of wat ook maar mooi in dit rijtje past.

Wilt u meedoen? Dat kan voor 15 euro voor de twee dagen, wij zorgen voor een tafel van 180 x 80 cm waarop u uw spullen kunt uitstallen. U kunt zich aanmelden via info@botatuin.nl Laat ons hierbij weten wat u wenst te verkopen. Aanmelden kan tot 1 november, uiterlijk 7 november hoort u van ons of de aanmelding akkoord is.