Verras jouw medewerkers!

Verras jouw medewerkers of een van je vrienden en steun daarmee de lokale horeca! In deze tijd zie je familie, collega’s en vrienden minder dan je misschien gehoopt had. Wil jij toch iets leuks organiseren? Verras ze dan met een lokale traktatie van een echte Kerkraadse horecazaak, van borrelplank tot cadeaubon. Alles is mogelijk! Kijk eens tussen het aanbod hieronder of neem zelf contact op met een van de mooie horecazaken die onze gemeente rijk is.

Het perfecte cadeau koop je lokaal!

De allerlekkerste Adventskrans!

Het cadeau bestaat uit 4 heerlijke bieren van Brouwerij Rolduc(Blonde Non, Broenge Pater, Kloeëster IPA en Rolducker Zwaere) en 4 kaarsen. Kosten van de krans €16,95.

De krans kan per mail besteld worden op: info@brouwerij-rolduc.nl en afgehaald worden op de brouwerij.

Weekendtas Café SuuS

Borrelen met wijn OF bier. O.a. gevuld met Spaanse worst, olijven, borrelnootjes, aioli, zelfgemaakte tonijnsalade, stokbrood, toetje van Julien en een eetbon van €10,-. Totaalprijs: €25,-

Bestellen? Mail naar info@cafe-suus.nl of via 06 15 20 68 78. Afhalen op vrijdag en zaterdag tussen 11 – 13u.

Kirchroadsjer Adventskalender

Iedere dag een feestje met de Kirchroadsjer Adventskalender van A Jenne Sjlaagboom. Een zeer originele en eenmalige uitgave, zeg maar gerust een collectors item! Verkrijgbaar voor €12,50.

Reserveren kan via een Facebook privé bericht. Levering vindt plaats rond 20 november!

Abdij Hotel Rolduc

Jezelf, vrienden of medewerkers verrassen? Wij bieden cadeaubonnen aan vanaf €25. Cadeaubonnen kunnen geheel op maat worden samengesteld. Een waarde met een vrij te besteden bedrag, een arrangement, een diner etc.

De cadeaubonnen kunnen besteld worden via sales@differenthotels.com

Kerst met Dé Wieëtsjaf

Tijdens de kerst heerlijk gourmetten? Wij een schitterend pakket voor jullie thuis samen gesteld! Met onze gourmetschotel ben je helemaal klaar voor een gezellig kerstdiner. Inclusief 6 soorten vlees, garnituren en dessert!

Bestel de gourmetschotel via de webshop. Afhalen vindt plaats op 24 december tussen 10:00 – 12:00u ‘s ochtends.

Verwenpakketje van blond.to.go

Het verwenpakketje kost 16,95 euro en bestaat uit granola uit eigen keuken, puur blond appelsap en een cadeaubon t.w.v. 10,00 euro. Het pakketje wordt feestelijk verpakt. Perfect om te geven en krijgen!

Bestellen kan via ons bestelformulier en afhalen van het pakketje is iedere dag in onze zaak mogelijk.

High Tea aan to go

Lunchroom de Holz Mijn Passie heeft een mooi verzorgde High tea box voor 2 personen. Inclusief een bubbeltje, Jus d’orange, heerlijke hartige koude en warme gerechtjes incl. soepje en zoete gerechten voor thuis. Perfect om als verrassing te laten bezorgen bij familie vrienden of als relatiegeschenk. Voor de prijs van €17.50 pp.

Te bestellen via 06 17 32 61 80.

MarvVodka; “The best water in the world!”

Limited edition wodka voor een speciale gelegenheid. De unieke pakketten bestaan uit een fles wodka naar keuze (Original, Lemon of Vanilla), 2 flesjes frisdrank en 2 mokken. Kosten €37,50 excl. BTW, incl. gratis verzenden binnen Kerkrade.

Heeft u vragen of direct bestellen? Mail melissa@shakeandserve.nl of bel 06 31 78 79 04

Ristorante Italiano Giuseppe

Wilt u uw medewerkers, collega’s, een geliefde of zomaar iemand die het verdiend verrassen? Kies dan voor een overheerlijk kerstpakket of borrelplank! De borrelplank is verkrijgbaar in een vis en vlees variant. We bezorgen gratis in heel Parkstad!

Te bestellen in november en december via info@ristorante-giuseppe.nl of telefonisch via 045 56 99 660.

LES & Sandwich Expresse

Een tas vol lekkers! Perfect om te krijgen, leuker om te geven! Gevuld met zoete en hartige lekkernijen, bubbels en een cadeaubon.

Bestellen kan t/m 10 december. Afhalen op afspraak tussen 21 en 24 december. Leveren kan vanaf 30 stuks afname. Plaats je bestelling via sandwich@home.nu of telefonisch via 045 542 60 57.

Kerst met Sandwich Expresse

Knus en gezellig Kerst vieren doe je met een van onze Kerst arrangementen! Keuze uit een brunch-, tapas of lekkers voor erna en erbij arrangement.

Te bestellen via bestellen@sandwich.nu of telefonisch via 045 542 60 57. Afhaalmoment wordt besproken tijdens het plaatsen van de bestelling.

Sta jij er niet tussen? Meld je aan!

Stuur de onderstaande informatie naar beleef@kerkrade.nl
– Naam onderneming
– Contactgegevens (Hoe kan het cadeau besteld worden?)
– Wat biedt je aan? (Bijv. cadeaubon, bierpakket, borrelplank etc.)
– Foto

Zodra de inzending is ontvangen zorgen wij dat deze zo snel mogelijk een plaats krijgt op de website. Heeft u vragen over dit initiatief? Neem contact op met Beleef Kerkrade via beleef@kerkrade.nl.

Kerkrade écht beleven?