Beleefbus Kerkrade

Wil je Kerkrade echt beleven?

Stap in de Beleefbus

Tickets Beleefbus uitverkocht!

Het seizoen van de Beleefbus Kerkrade loopt op 28 oktober 2018 ten einde. Helaas moeten we mededelen dat alle rondritten in oktober 2018 zijn uitverkocht. Er zijn dus géén tickets meer verkrijgbaar via deze website en ook in de Beleefbus zijn helaas geen kaarten meer te koop!

 

In december 2018 wordt de Beleefbus ingezet tijdens Beleef Kerstival Kerkrade. Meer informatie volgt binnenkort, dus houd deze website goed in de gaten!

Een ware belevenis!


Thea Haenraets uit Kerkrade reed in 2017 maar liefst vier keer mee met de Beleefbus.

 

“Ik nodigde verschillende keren familieleden, vrienden en buren uit om mee te gaan. De rondritten waren voor hun een ware belevenis. Een gezellige verteller zorgde telkens voor de nodige uitleg, heel interessant! Wat tijdens de rit voor iedereen duidelijk zichtbaar werd, is wel dat Kerkrade zich de afgelopen jaren op ‘vergroening’ heeft gericht. Daarmee heeft de stad nu heel veel moois te bieden op het gebied van attracties, bezienswaardigheden én verrassende natuur.”

Vertrek

Rodaboulevard

In de periode 1 juli t/m 26 september 2018 vertrekt de Beleefbus Kerkrade iedere woensdag en zondag om 13.00 uur op de parkeerstrook nabij Decathlon. Let op het haltebord met de tekst “Beleefbus Kerkrade”.

Op zondag 7, 14 en 28 oktober vertrekt de Beleefbus hier eveneens om 13.00 uur (op 21 oktober geen rondrit!). In oktober rijdt de Beleefbus niet op woensdag!

Adres voor uw navigatiesysteem: Wiebachstraat 75, Kerkrade

Rodahal

In de periode 1 juli t/m 26 september 2018 vertrekt de Beleefbus Kerkrade iedere woensdag en zondag om (circa) 13.15 uur bij de hoofdingang van de Rodahal. Let op het haltebord met de tekst “Beleefbus Kerkrade”.

Op zondag 7, 14 en 28 oktober vertrekt de Beleefbus hier eveneens om 13.15 uur (op 21 oktober geen rondrit!). In oktober rijdt de Beleefbus niet op woensdag!

Adres voor uw navigatiesysteem: Op de hoek van de Mozartstraat en Van Beethovenstraat, Kerkrade

Highlights langs de route

Initiatief

De Beleefbus Kerkrade is een initiatief van de gemeente Kerkrade in samenwerking met VVV Zuid-Limburg, touringcarbedrijf Lindetours, Margret Reijnders Creatieve Communicatie, toeristische attracties in Kerkrade en diverse vrijwilligers (gidsen).

Vragen?

Met eventuele vragen kunt u terecht bij VVV Zuid-Limburg, tel. 0900-5559798 (€ 1,- per gesprek). Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur.

Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vvvzuidlimburg.nl. Houd er s.v.p. rekening mee dat vragen tijdens kantooruren worden beantwoord.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website