Pension art

Overnachten in eigen land

Op vakantie of een weekendje weg in eigen land? Zuid-Limburg is de perfecte uitvalbasis om het Zuiden van Nederland én de Benelux te verkennen. Daarom presenteren wij met veel plezier een uiteenlopend aanbod accommodaties. Er is voor iedere gelegenheid een geschikte verblijfplaats: Als gezin iets te vieren? Opzoek naar een hotel waar kinderen kunnen spelen? Zin in een beetje luxe samen met jouw partner? Of een mooi appartement voor de hele familie? Kerkrade is de stad waar je moet zijn! Deze stad biedt voor iedereen de bijpassende overnachtingstype.

Overnachten in Kerkrade

Kerkrade bezit veel verschillende accommodaties. Van moderne hotels tot een landelijke B&B of sfeervolle vakantiewoning. En van gezellige campings tot een kamer in het luxe kasteelhotel! Er is voor ieder wat wils.

Bovendien zijn de accommodaties gelegen op steenworp afstand van de leukste uitjes in de regio én Euregio. In de meeste gevallen verblijf je op loopafstand van het bruisende stadshart, met volop nieuwe horecagelegenheden, winkels en andere hotspots. Wil je er een dag op uit? De leukste en meest bekende attracties van het Zuiden zijn altijd in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan GaiaZOO, Museumplein, Botanische Tuin, Abdij Rolduc en de LeisureDome.

abdijhotel-rolduc-750x500_c

Kerkrade écht beleven?