Opening Breezz

Op maandag 18 juli is Brasserie Breezz officieel geopend in Kerkrade-Centrum door wethouder Alexander Geers (Centrummanagement) “We zijn blij met het initiatief van beide heren om hun bedrijf uit te breiden met een nieuwe vestiging in ons centrum en wensen hen veel succes toe”, aldus Geers. De brasserie heeft een plekje gevonden in de Orlandopassage en is open voor een lekkere lunch of kop koffie voor bezoekers aan ons centrum. 

G&G Horeca B.V.
Breezz is onderdeel van G&G Horeca B.V, die bestuurd wordt door Guy van Maanen en Gideon Gulpers. De ondernemers kennen elkaar van de opleiding facilitair leidinggevende en hebben een achtergrond in de horeca. Sinds 2019 hebben zij ook een gezamenlijk bedrijf EEZZ, middels dit bedrijf verhuren zij stacaravans en chalets op diverse campings. Omdat het horecaleven het duo bleef trekken, begonnen zij Brasserie Breezz aan het Carboonplein. Dit concept slaat aan en wordt nu uitgebreid met een nieuwe vestiging in de Orlandopassage. Dit is de tweede Kerkraadse vestiging van een ervaren ondernemersduo; de andere vestiging ligt aan het Carboonplein 35 in Kerkrade West.

Huiskamer voor de omgeving
De nieuwe brasserie wilt een huiskamer voor de omgeving worden, door een huiselijke en warme sfeer en tijd voor een praatje. Daarnaast krijg je er natuurlijk ook een lekkere kop koffie of thee en heerlijke lunch. Namens het gemeentebestuur heette wethouder Alexander Geers (Centrummanagement) Breezz welkom in het hart van Kerkrade.

Openingstijden
Breezz zal van maandag tot en met zaterdag geopend zijn van 09.00 uur tot 18.00 uur aan het pand Orlandopassage 16. Op de dinsdag en donderdag is de brasserie open tot 20.00 uur en wordt er een avondmenu aangeboden. Uiteindelijk wil Breezz 7 dagen per week open gaan. Voor meer informatie kijk op: https://www.breezz-kerkrade.nl