#KerkradeInVerbinding met carnavalskaart en interactieve aankleding café

In deze coronatijden van geen activiteiten en weinig contacten bedacht Marcel Mahr weer mooie acties. Geïnspireerd door de nieuwjaarsoproep van burgemeester Petra Dassen-Housen haakt A jenne Sjlaagboom aan op haar initiatief van #KerkradeInVerbinding. Met een mooie carnavalskaart om te versturen en met een interactieve aankleding van zijn café in Kerkrade-stijl door kunstenaar Ambro Dritty.

Verstuur een kaart
Met het eerste idee roept Mahr op tot het kopen en versturen van een kaart met de opdruk: Anger joar wil iech jeer mit diech werm vasteloavend viere! De kaarten kosten € 1 per stuk en voor 11 kaarten € 10. Voor het bestellen van kaarten, stuur een mail naar watefes@gmail.com.

Kerkrade-stijl
Samen met u wil Marcel zijn zaak verder verfraaien. Kunstenaar Ambro Dritty gaat daarbij aan de slag met een fraaie impressie van Kerkrade op de muren van de zaal van het café. Ook jouw koppie kan geschilderd worden in dit unieke kunstwerk! Wil je weten hoe? Stuur dan even een privé-berichtje naar de Facebookpagina van A Jenne Sjlaagboom en reserveer jouw plekje op dit ludieke kunstwerk!