Hornbach vloeren

HORNBACH Vloeren opent deuren op 26 november

Vrijdag 26 november opent HORNBACH Vloeren haar deuren in Kerkrade. Deze nieuwe retailformule staat met een oppervlakte van 7.000 m² volledig in het teken van vloeren in alle soorten en maten. ’s Ochtends om 07.00 uur wordt de vestiging aan de Wiebachstraat in Kerkrade feestelijk geopend. Het is de eerste vestiging van HORNBACH Vloeren in Nederland en daarmee een primeur voor Kerkrade.

Het belooft een bijzonder moment te worden, de opening van de allereerste HORNBACH Vloeren op de Rodaboulevard in Kerkrade. Op een steenworp afstand van de HORNBACH projectbouwmarkt wordt momenteel nog hard gewerkt aan de inrichting van het pand. Je vindt er straks alles op het gebied van vloeren: van tegels tot laminaat, houten vloeren, vloerbedekking, PVC en gietvloeren. Op vrijdag 26 november om 07.00 uur worden de deuren met een feestelijke handeling geopend. Vanaf dan is de vestiging zeven dagen per week open voor het grote publiek. 

Nieuwe retailformule
HORNBACH Vloeren is een nieuwe retailformule die de kennis van de vloerenspeciaalzaak combineert met het aanbod en de toegankelijkheid van de bouwmarkt. “Bij HORNBACH Vloeren vind je een ongekend ruim assortiment vloeren op 7.000m2”, vertelt vestigingsmanager Marcel Thiessens. “Met een keuze van 20.000 artikelen slaag je bij ons altijd, naar wat voor type vloer je ook op zoek bent.” Niet alleen de omvang van het assortiment is onderscheidend. HORNBACH Vloeren kenmerkt zich door lage prijzen, zonder concessies te doen aan kwaliteit, service en deskundig advies. Marcel vervolgt: “Zo maken onze medewerkers 3D-ontwerpen, waarmee je goed kunt zien hoe een vloer er in jouw woning uit komt te zien. Als je wilt kun je direct zelf aan de slag met jouw vloer. Want we hebben naast vloeren ook alle toebehoren die je voor het leggen nodig hebt op voorraad. En wie zelf wat minder handig is kan de vloer door professionals van onze MontageService laten leggen.”

22 jaar HORNBACH Kerkrade
De nabijgegelegen projetbouwmarkt opende 22 jaar geleden voor het eerst de deuren, op 24 november 1999. Algemeen directeur HORNBACH Nederland, Evert de Goede, is hier destijds zelf gestart als vestigingsmanager. Veel van de medewerkers werken er al vanaf het begin. De bouwmarkt krijgt nu een upgrade en uitbreiding van het assortiment met onder meer innovaties op het gebied van installatiemateriaal, ijzerwaren en elektra.

Over HORNBACH
HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 24.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels zestien vestigingen in ons land. In 2021 riepen consumenten HORNBACH.NL voor de vierde keer uit tot Beste Webshop in de categorie bouwmarkten. HORNBACH werd eerder vijftien keer verkozen tot Beste Bouwmarkt van Nederland. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).