Beleef kerkrade

Wil je weten wat er allemaal te beleven valt in Kerkrade? Je ontdekt het hier! Want Beleef Kerkrade vertelt en deelt verhalen. Verhalen van en voor Kerkradenaren, ondernemers én bezoekers. Beleef Kerkrade is er voor iedereen!

Wonen

Kerkrade is een stad waar gezelligheid, ontmoeting en verbondenheid centraal staan. Een stad met een dorps karakter en een hechte gemeenschap. Waar vind je dat nog? In Kerkrade!

Werken

In Kerkrade is er volop werkgelegenheid te vinden. Dit is mede te danken aan het toenemende aantal nationale en internationale bedrijven. Kerkrade, dat werkt!

Ondernemen

Het ondernemersklimaat in Kerkrade bruist. Ondernemers werken samen en de gemeente denkt mee. Een gouden combinatie die van Kerkrade een fijne stad maakt om te ondernemen.

Eropuit

Een dagje GaiaZOO, LeisureDome of Museumplein Limburg? Heerlijk ontspannen in de Anstelvallei of op een terrasje in hartje centrum? In Kerkrade is het gewoon goed toeven!

Vasteloavends Museum Kirchroa geopend

Vasteloavends Museum Kirchroa geopend

Afgelopen zaterdag is het Vasteloavends Museum Kirchroa officieel door burgemeester Petra Dassen-Housen en wethouder Tim Weijers (Vastgoed & Marketing) geopend. Het museum aan de Hoofdstraat 24b is vanaf komend weekend iedere zaterdag en zondag geopend tussen 11 uur en 17 uur.

Nieuws

Agenda 2021

vr25febHele dagma28UitgelichtVasteloavend i Kirchroa

september, 2023

Afspeelknop Vimeo video

Het nieuwe Kerkrade

Kerkrade is een stad met een uniek karakter. Muzikaal, brutaal en een tikkeltje eigenwijs. Het nieuwe logo van Beleef Kerkrade is een stad (weergegeven als skyline) met in de weerspiegeling daarvan het mijnverleden dat deze stad heeft gebracht tot waar het nu staat. De pulse kent meerdere lagen. Zo visualiseert deze de heartbeat die passie en liefde weergeeft die de Kerkradenaar voelt voor zijn stad. Daarnaast refereert de pulse naar Kerkrade als klankstad. Ook geeft de pulse een stad in beweging weer met veel sociale dynamiek en een fysieke transformatie. Dit alles wordt versterkt door de opvallende oranje kleur die gehanteerd wordt. Een kleur die staat voor optimisme en een sterke link heeft met het algemene Gemeente Kerkrade logo.

Kerkrade écht beleven?

X
Naar de inhoud springen