Heropening Brasserie Martinique

Heropening Brasserie Martinique in Kerkrade-Centrum

Onlangs feliciteerde Huub Wiermans (Wethouder Centrumontwikkelingen en Centrummanagement) ondernemerskoppel Michael Wirthgen en Suzan Ghijsen met de heropening van Brasserie Martinique in Kerkrade-Centrum. Begin januari namen zij de brasserie over.

Alles op alles gezet

Toen wij er begin vorig jaar achter kwamen dat de zaak te koop was, hebben wij alles op alles gezet om Brasserie Martinique over te nemen,’ vertelt Michael. ‘Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de telecombranche, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Het was altijd al mijn grote droom om een eigen horecazaak te hebben. Na acht maanden papierwerk, vergunningen aanvragen en opleiding volgen is het ons gelukt!

Waardering
De nieuwe eigenaren hebben er bewust voor gekozen om voort te borduren op het succesvolle concept van het ‘oude’ Martinique. ‘Vooral de vaste klanten waarderen dit enorm. Ook het personeel hebben we overgenomen,’ zegt Suzan. “We zijn beiden Kerkradenaren, spreken het dialect en vinden het geweldig om deze prachtige brasserie voort te zetten”.