Viva la Vida Run

Op 25 september vindt de Viva La Vida Run Kerkrade weer plaats tussen 10.30 en 17.00 uur. De Viva la Vida Run Kerkrade is een Euregionaal hardloop- en wandelevenement en wordt door atletiekvereniging Achilles-Top in samenwerking met Beleef Kerkrade georganiseerd. Dit evenement staat in het teken van beleven, bewegen en gezelligheid zonder daarbij het wedstrijdelement te verwaarlozen. Het licht glooiende parcours voert grotendeels door het fraaie natuurgebied de Anstelvallei. De start en finish zijn op de gezellige markt van Kerkrade.Het parcours is zodanig gekozen dat het zowel voor de recreatieve loper als voor de actieve hardloper een mooie hardloopbelevenis zal worden. In onze zoektocht naar een optimale beleving van deze run hebben we dit jaar aanpassingen aan het parcours gedaan. Hierbij maken we voor de 10 EM een uitstapje naar Duitsland om daarna via de Groene Vallei naar Nederlands grondgebied terug te keren. Voor de podiumplaatsen bij de senioren zijn er dit jaar aantrekkelijke geldprijzen te winnen. Tevens zijn er prijzen in de vorm van vouchers voor de winnaars in de verschillende leeftijdscategorieën. 

Deelnemers die op grotere afstand wonen bieden we een aantrekkelijk overnachtingsarrangement op een historische locatie hotelAbdij Rolduc. 

Voor degenen die het iets rustiger aan willen doen is er de Viva la Vida Walk. Dit houdt in dat er weer een aantrekkelijk wandelarrangement door Smart Market aangeboden wordt, waarbij de fijnproevers onderweg weer aan hun trekken komen. 

Nadat je genoten hebt van een mooie run kun je na het passeren van de finish samen met jouw lotgenoten, onder het genot van een hapje en een drankje, nog even gezellig napraten over de geleverde prestatie en opgedane indrukken.