Orlando Festival Regioconcert

Tijdens de regioconcerten van het Orlando Festival hoort u de jonge internationale professionele ensembles uit de European Summer Course for Chamber Music in hun favoriete repertoire. Op 20 augustus in de tuin speelt voor u het Doré Kwartet, Felix Mendelssohn Bartholdy Strijkkwartet en Joseph Haydn.

Het Doré Kwartet, vernoemd naar de Franse kunstenaar Gustave Doré, is een jong kwartet met leden uit Italië en Spanje. Opgericht in 2021 binnen het Conservatorium Maastricht door vier masterstudenten met een gedeelde passie voor kamermuziek. Het doel van het kwartet is om het repertoire voor strijkkwartetten te verkennen en hun uitvoeringen een uniek en elegant tintje te geven en het publiek bij elke noot te blijven boeien.

Het kwartet bestaat uit: violiste Ilaria Taioli, leerling van Kyoko Yonemoto, violist Samuele Di Gioia, leerling van Boris Belkin, altviolist José Manuel Muriel López, leerling van Julia Dinerstein en celliste Caterina Vannoni, leerling van Gustav Rivinius. Momenteel specialiseren zij zich bij altviolist Marc Tooten aan het Conservatorium Maastricht.Kaarten voor het concert kunnen worden besteld door overmaking van € 10,00 per persoon op bankrekening ING bank NL06 INGB 0003 0892 65 t.n.v. Botanische Tuin Kerkrade onder vermelding van:
• Datum en naam concert
• Volledige adresgegevens
• De kaarten worden pas gereserveerd als het bedrag is overgemaakt

Of u koopt uw tickets aan de dagkassa.