Medammecour in concert meets WMC

Sjonnie, Ronnie en Netteke van de Medammecour hebben hun dierbare herinneringen aan het WMC én de klankstad Kerkrade verpakt in een nieuwe reeks voorstellingen in de Rodahal.
In de nieuwe afwisselende muzikale show, een maand vòòr de officiële opening, kunt u alvast in de stemming komen voor hét feest van de Klankstad.
Uiteraard komen alle facetten van het WMC, zij het met een knipoog, aan de orde; de mars- en showwedstrijden, de dirigentenwedstrijden en de concertwedstrijden.

Deze Medammecour in Concert-voorstellingen rondom het thema WMC staan garant voor muzikaal topamusement, een avond met een lach en een traan.
De 60 leden van Wereldkampioen Fanfare Eensgezindheid Maasbracht-Beek o.l.v. Jos Zegers en de zeven man sterke Medammecour band o.l.v. Mo Jones zijn de muzikale pijlers waarop de voorstelling rust.
Zij begeleiden een keur van Limburgse artiesten, zoals Ton Wolter, Janine Kitzen, Swing à Dilla en de van de Rowwen Hèze-concerten bekende vocaliste Linda Smeets.
Naast de spectaculaire dansers van de KV De Waggelere uit Voeren (B) is het Medammecour ballet o.l.v. Carey Moonen van de partij. “The Voice” van het WMC, Fer Kousen, neemt de presentatie voor zijn rekening, waarbij hij zal worden ondersteund door Netteke, Sjonnie en Ronnie.
Deze speciale WMC uitvoeringen van de Medammecour in Concert staan garant voor een muzikale tijdreis met veel verrassingen en een veelvoud aan muzikale stijlen.

De concerten vinden plaats op 10 en 11 juni om 20.00 uur en 12 juni om 19.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.medammecour.nl/inconcert