La Llave Maestra: Pareidolia

La Llave Maestra is een Spaans- Chileens theatergezelschap dat met objecten, maskers, poppen en stoffen fascinerende visuele voorstellingen voor kinderen maakt. Hun shows zijn te zien in Amerika, Europa en Azië én voor het eerst ook in Theater Kerkrade. Het gezelschap maakt poëtische kindervoorstellingen op het snijvlak van drama en komedie. Daarin mengt het een verscheidenheid aan toneeltalen, zoals muziek, dans, poppentheater, mime en illusionisme, in fysiek theater dat het publiek meeneemt naar een absurde wereld waar alles mogelijk is. In Pareidolia combineren zij mime, figurentheater en clownerie met een verbluffende bewegingstaal.

Voorafgaand aan de voorstelling kunnen kinderen voor €2,- deelnemen aan de creatieve workshop, die wordt verzorgd door de Vrije Akademie Parkstad.
In deze workshop ga je aan de slag als een echte kunstenaar, want deze mensen zien creaties in de meest gekke dingen. Met allerlei materialen ga je aan de slag om de mooiste vlekken te maken, waar je vervolgens een geweldig kunstwerk uit voort komt. De workshop begint een uur voor aanvang van de voorstelling.

.