Krismes mit de Philomeen

Op zondag 18 december a.s. brengt Koninklijke Harmonie Sint Philomena Chevremont u, onder leiding van dirigent Jos Kuipers, Krismes mit de Philomeen. 
Aan dit concert in Hof van Erenstein wordt medewerking verleend door Krisztián Egyed & Judit Bercsényi.

Krisztian Egyed begon muziek te leren met de klarinet en raakte toen op 17-jarige leeftijd geïnteresseerd in zingen. In 2014 behaalde hij zijn bachelor zang aan de Franz Liszt Muziekacademie in Boedapest. Momenteel studeert hij aan het Maastrichts Conservatorium om zijn masterdiploma te behalen. Hij nam deel aan het Kyoto International Music Student Festival in 2014. In 2015 schreef hij zich in aan de Weikersheim Schlossakademie, Duitsland. Als tenorsolist was hij te zien in M. Ravel – L’Enfant et les Sortilèges, een productie van het Opera Project van het Maastrichts Conservatorium in 2016. In 2017 gaf hij concerten in Nederland, in Tilburg, Eindhoven, Maastricht en Vaals. Hij speelde de rollen van Der Tanzmeister in Ariadne auf Naxos van R. Strauss, een andere productie van het Opera Project van het Maastrichts Conservatorium, en Remendado in Carmen van Bizet, in de Kammeroper Schloss Rheinsberg. Sinds 2013 reist hij regelmatig naar China om op te treden met Edvin Marton en het Wiener Strauss Orkest.

Het concert vindt plaats in de Hof van Erenstein. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten voor dit concert kosten € 15,00 per stuk en zijn te verkrijgen door dit formulier in te vullen. 
Wij nemen contact met u op over de uitreiking van de kaarten.