Kerstconcert Harmonie St. Jozef Kaalheide

Op zondag 11 december a.s. om 20.00 uur organiseert Harmonie St. Jozef Kaalheide uit Kerkrade wederom haar jaarlijkse Kerstconcert. Dit jaar vindt het concert voor het eerst plaats in de concertzaal van Flexiforum, die voor dit concert in warme kerstsferen wordt aangekleed. De algehele leiding is in handen van dirigent Björn Bus.

 

Tijdens het concert neemt de harmonie u muzikaal mee in de advent- en kersttijd. Op het programma staan uiteraard spetterende kerstouvertures en kerstklassiekers, maar tijdens het concert wordt ook al een doorkijk gemaakt richting 2023: het jaar dat het orkest zijn 100-jarig bestaansfeest mag vieren. Om dit kracht bij te zetten staan er een 3-tal werken op het programma die voor het orkest een speciale betekenis hebben. Éen van deze werken is ‘Elsa’s Procession to the Cathedral’ van Richard Wagner. Daarnaast zal er nog een verrassende onthulling plaatsvinden als aftrap naar het jubileumjaar.

 

Samen met soliste Marjolein Heijltjes brengt het orkest u helemaal in de kerststemming! Momenteel is Marjolein als freelance zangeres, actrice en presentatrice betrokken bij diverse projecten en is zij (lead)zangeres bij 10 Feet Up. Op zaterdag 22 april 2023 zal haar show ‘Atemlos und Mehr‘ in première gaan, een avondvullend live concert met voorprogramma, live band én showdanseressen in de Rodahal in Kerkrade. Daarnaast zal zij één van de hoofdrollen vertolken in ‘Muziektheater Cuypers’ dat in september 2023 in première gaat. Op televisie was Marjolein onlangs nog te zien in het 2e seizoen van ‘I can see your voice’ op RTL4.

 

De entreeprijs bedraagt €12,50 voor volwassenen en €7,50 voor kinderen tot en met 12 jaar. U kunt kaarten kopen via www.ticketkantoor.nl/shop/kaalheide2022 of reserveren via info@harmoniekaalheide.nl. Op de concertdag zelf zijn nog kaarten te koop aan de avondkassa. Er is voor dit concert maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.