GaiaZOO Kerstbrunch

Kerst vier je in GaiaZOO! Laat je op eerste en tweede kerstdag culinair verrassen met een kerstbrunch in ons sfeervolle restaurant Magnolia. Geniet van het uitzicht op de prachtige rode panda’s en maak na de brunch een winterse wandeling langs ’s werelds mooiste dieren.

Buffet

Vanaf buffet kun je genieten van diverse luxe warme en koude gerechten, waaronder heerlijke huisgemaakte salades, luxe broodsoorten, diverse vlees- en kaassoorten, warme beenham, pasteitjes, diverse zoetigheden en nog meer luxe producten. Kortom, een feestelijk, speciaal én culinair aanbod. Natuurlijk heeft GaiaZOO ook aan haar kleine bezoekers gedacht. Zij mogen een lunchtrommel vullen met allerlei lekkers.

Programma: eerste en tweede kerstdag 2022

10.00 uur: Opening GaiaZOO. Je ontvangt bij de kassa een polsbandje waarmee je toegang krijgt tot de zalen van restaurant Magnolia.

10.30 uur: Aanvang rijkelijk brunchbuffet in de zalen van Magnolia, laat je culinair verrassen! Je bent vrij om tussen 10.30 en 13.30 aan te schuiven. Jouw tafel is gereserveerd.

13.30 uur: Einde brunchbuffet. Iedereen kan de ZOO op eigen gelegenheid bezoeken tot aan sluitingstijd.

Bezoek de winterdieren in GaiaZOO

Voor sommige dieren in GaiaZOO is de winter de mooiste tijd van het jaar. Zij leven oorspronkelijk in het koude Noorden en zijn gewend aan vorst en sneeuw. In de wintermaanden mag een bezoek aan de stoere veelvraat en de grote kudde rendieren daarom zeker niet ontbreken.