Fleetwood Mac – The Cosmic Carnival

Een intense, drie-uur-durende live documentaire over Fleetwood Mac.

Eind jaren 60 werd Fleetwood Mac opgericht door Peter Green. Meteen veroverde de band de wereld met zijn powerblues. Dramatische wendingen in de persoonlijke levens van de muzikanten, intriges en mysteries zorgden daarna voor tal van bezettingswisselingen en veranderingen van muzikale stijl.  Desondanks groeide de band uit tot één van de populairste popgroepen aller tijden.  

The Cosmic Carnival (winnaar Grote Prijs van Nederland) neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van Fleetwood Mac. Van de bluesperiode in het London van de jaren 60 tot aan de Amerikaanse hitsuccessen van de jaren 70 en daarna. Met de Amerikaanse songwriters Stevie Nicks en Lindsey Buckingham aan het roer werd in 1978 het album Rumours uitgebracht. Met dit album schreef Fleetwood Mac muziekgeschiedenis; het symboliseert de aanhoudende spanningen binnen de groep en is nog altijd één van de best verkochte albums wereldwijd.

Een must-see

Deze drie-uur-durende live documentaire is een must-see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon. Met klassiekers zoals Don’t Stop, Dreams, Go Your Own Way en Little Lies.

Line-up

Nicolas Schuit: Guitars & Vocals
Indra Kartodirdjo: Keys & Vocals
Wies Delouise: zang
Gerben van Etten: Keys & Vocals
e.a.

.