BioBlitz Nachtdieren Expeditie

GaiaZOO vindt het belangrijk om de aandacht te vestigen op de natuur om ons heen. Want ook in onze eigen Limburgse ‘achtertuin’ leven allerlei bijzondere dieren. Daarom organiseert GaiaZOO op 23 september een BioBlitz Nachtdieren Expeditie!

We starten de avond met een kort NatuurCollege over vleermuizen! Ontdek hoe vleermuizen ons helpen bij een fijne nachtrust en… vliegen ze nooit ergens tegenaan in het donker? Een gids leidt je daarna langs diverse dierenexperts die je van alles leren over het verborgen bestaan van de eikelmuis, vuursalamander, uilen en nachtvlinders. Ook neem je een uniek kijkje achter de schermen bij de korenwolven, die GaiaZOO fokt en uitzet op Limburgse akkers!

Wil jij ook ervaren hoe bijzonder onze aarde is wanneer de avond is gevallen? Ga dan mee op pad tijdens de BioBlitz Nachtdieren Expeditie!

Tip: Neem je zaklamp mee om beter je weg te vinden en nóg meer dieren te kunnen ontdekken.

KOSTEN

Abonnementhouders € 17,50,-
Deelnemers zonder abonnement: € 22,50,-

De prijs is incl. een hapje en drankje, deze kun je onderweg nuttigen.
De totale opbrengsten komen ten goede aan het behoud van de ernstig bedreigde eikelmuis in onze Zuid-Limburgse bossen. Kijk hier voor meer informatie over het Jaar van de eikelmuis. Jaar van de eikelmuis 2022 – GaiaZOO